Reiki Videnskab

Det er videnskabeligt bevist at udøve Reiki healing og det at meditere ændre vibrationerne i og omkring en.
Uafhængige videnskabsmænd som Dr. Robert Becker og Dr. John Zimmerman (1980) fandt at ikke kun ændres Reiki healerens og modtagerens hjerne vibrationer, men de bliver synkroniseret i en Alpha tilstand, som i dyb afslappethed eller meditation, sammen med jordens rytme, kendt som Schuman resonancen. Det bio magnetiske felt af Reiki healerens hænder er 1000 gange større end ellers. Teorien er at sammenspillet med Reiki healeren og jorden tillader at Reiki healeren kan trække på ‘jordens infinitiv resurser’ eller ‘universets energi felt’ via Schuman resonancen.

Zimmerman (1990) og Seto (1992) undersøgte det bio magnetiske felt der udspringer fra en arbejdende Reiki healers, at pulsen vibrerer på samme frekvens som hjernen mellem 0,3 – 30 Hz, dog mest mellem 7 – 8 Hz. Medicinal undersøgelser har vist at forskellige frekvenser healer kroppen forskellige steder.
f.eks.
7 Hz = Knogler
10 Hz = Sene bånd
15 Hz = Hår karrene
Det er heraf ultra lyd teknologien stammer fra. Det har også været kendt i mange år at lægger man en elektrisk rulle om et brækket ben der ikke vil hele, så stimuleres benet til at heale.

Professor Paul Davies og Dr. John Gribben i ‘The Matter Myth’ (1992) har diskuteret lægekunstens indblik af et ‘levende univers’ i hvilken alt er forbundet i et ‘levende netværk af uafhængighed’. Alt dette bekræfter den subjektive erfaring af ‘enhed/harmoni’ og ‘udvidet bevidsthed’ relateret til dem der jævnligt modtager eller selv healer med Reiki.

Kontakt

Gratis guidet meditation
KLIK HER

Modtag en guidet meditation direkte i din indbakke...

Medlem af