Clairvoyance

Clairvoyance betyder klarsyn og er en evne til at se andre planer end det fysiske. En clairvoyant Vejleder bruger klarsyn, klarhørelse og klarfølelse til at sætte fokus på dine aktuelle problemstillinger, livs temaer og valgmuligheder.

Jeg arbejder under de etiske regler fra Clairvoyantforeningen.

  • Jeg har tavshedspligt
  • Stiller ikke ind på død, ulykke, sygdom
  • Stiller ikke ind på andre mennesker eller nogen under 18 år
  • Du har altid din frie vilje om du ønsker at følge vejledningen
 

Clairvoyant vejledning
Som clairvoyant vejleder benytter jeg mine evner til at kontakte dine personlige åndelige hjælpere. Dine hjælpere oplyser hvad og mængden af information du modtager. Det omhandler typisk den livsfase du befinder dig i og er nænsomt udvalgt af dine vejledere for at hjælpe dig til at få klarhed i din hverdag.

Clairvoyance er en enestående mulighed for at blive vejledt når du har brug for hjælp til at løse tvivlsspørgsmål i dit liv. Det kan handle om selvudvikling, spiritualitet, potentialer, familie, bolig, arbejde eller andet.

Ved at handle på vejledningen kan du skabe forvandling i dit liv, som giver dig mere ro og velvære i din dagligdag. En hjælp til selvhjælp.

Kontakt til afdøde
Mange Clairvoyante Vejledere kan kommunikere med afdøde, som kan vise sig under en sitting. Enten fordi de ønsker at tilkendegive at de er omkring dig og støtter dig, eller fordi de har et budskab til dig. Du har også mulighed for at invitere en afdød tilstede, men der er ingen garanti for at den afdøde vælger at kommer.
Det op til dig, om du ønsker information fra en afdød.
Du kan til enhver tid afbryde en sitting.

Bestil tid
En clairvoyance tager ca 60 min.
Du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale.
Tlf. 6028 4750

Kontakt

Gratis guidet meditation
KLIK HER

Modtag en guidet meditation direkte i din indbakke...

Medlem af

©2024 Heale.dk - Danmarksgade 11.1th - 7000 Fredericia - 6028 4750 - he@heale.dk