Jeg har fået meget mere ud af forløbet end jeg havde forventet.
Jeg kan fornemme endnu mere og har fået endnu mere tillid til det jeg fornemmer.

Jeg vil anbefale forløbet fordi man får fantastisk meget ud af det. Både det man forventer, men samtidig så meget mere.
Heidi er fantastisk – både som person, men også til, at lære fra sig.

Jeg har lært så meget og har brugt Reiki healing meget, så jeg ønskede også at tage Reiki III. 
Det er jeg virkelig glad for. Nu har jeg mere styrke i mine healing og jeg har fået et mester symbol. 
Jeg er bare så glad og stolt.
Mette Nørgaard Nielsen

Forløbet har helt levet op til mine forventninger. 
Det blev skabt virkelig god kontakt mellem mig og universet. Jeg kunne mærke forbindelsen tidligt i forløbet.

Jeg vil gerne anbefale forløbet. 
Jeg tog forløbet fordi jeg gerne ville forbedre min personlighed. Vil gerne blive mere opmærksom på signalerne fra universet. Jeg ville gerne forstå dem bedre.
Jeg vil gerne behandle mennesker med healing og Reiki kan gives til alle.
Jeg opnåede alle mine drømme og kan nu heale mig selv og andre.
Anne Cyrus

Det har været en fantastisk rejse for Krop & Sind 
Det har gennem hele forløbet været en afslappet og rar atmosfære. 
Forløbet har mere end levet op til mine forventninger.
Jeg vil anbefale kurset til alle, for at opnå større indsigt i sig selv.
Større ro i hverdagen og i sit sind.
Mere energi og en dyb ydmyghed og taknemmelighed.
Mia Cecilia Devantier 

Om Reiki Healing & Kursus

Reiki III Mester grade med Tegn
Kurset har været lærerigt og afslappende – kunne godt tænke mig mere tid til at øve  i fællesskab. 
Jeg vil anbefale dig at tage kurset fordi Heidi er en god underviser. Hun lytter, lader andre komme til ordet & hun formår at være tydelig i sin kommunikation. 
Man lærer andre sider af sig selv at kende og kan med god samvittighed spørge Heidi til råds. 
Stig Christiansen

Det har været en fantastisk rejse for Krop & Sind 
Det har gennem hele forløbet været en afslappet og rar atmosfære. jeg vil især komme til at savne vores “Hvordan går det” Runde. 
Alle har være åbne og hjertevarme. 
Undervisningen med øvelser – har været lige til at gå til.
Jeg er glad for den gave det er både for mig selv og til at jeg kan heale andre. 
Jeg har fået mere end jeg forventede ud af dette forløb.
Diana Jensen

Det giver en fantastisk åbning og indsigt i energiarbejde, som både kan bruges til at heale andre og ikke mindst sig selv. Det skubber til den personlige udvikling og giver en større tillid til egne evner, smat øget glæde, mening og bevidsthed i dagligdagen. Tigtig fint med en ekstra mødegang. Fin blanding af teori og praksis, godt at prøve det i praksis mange gange samt evaluere det i gruppen. Godt at prøve begge dele, at blive healet og heale andre.
Heidi er god til at formidle teori og praksis, så jeg trygt kan udfolde mine evner.
Tanja Krogh-Brandt

Jeg har være på en rejse der ikke kan beskrives. Det har været udviklende på det dpersonlige plan og der bliver rykket på nogle grundsten og nye frø er sået med kyndig vejledning og dialog med Heidi. 
Reiki Kursus I & II kan varmt anbefales, det er meget mere end jeg havde forventet.

Jeg har i høj grad fået mine forventninger opfyldt i dette kursus.
Man bliver mere selvbevidst. Man bliver gladere og får mere energi.
Det er også dejligt at dele erfaringer med andre i samme “bås”.
Alle burde lære healing hos Heidi, da hun lærer fra sig på en forståelig måde og er fyldt med positiv energi.
Du får helt klart 5 stjerner Heidi *****
Kh Winnie (jeg er beæret 😉

Det er fantastisk at give sig selv lov til at udvikle sig på sine egne evner. En åbenbaring i sig selv at opdage, at man kan gøre noget godt og hjælpe og linde, både på sig selv og andre.
Fedt at lære sig selv og sine evner bedre at kende. Og fedt at få nogle redskaber, som man kan bruge til så meget – anytime, anywhere.
Jeg har nydt dagene og ville bare ønske der var flere af dem 😉 masser af dejlig energi at tage med hjem hver gang.
Anne Frandsen

Jeg har været rigtig glad for det forløb, jeg har fulgt hos dig. Hele holdet har i øvrigt

været rigtig gode at være sammen med og det miks med at give/modtage healing giver mig meget mening, især fordi vi er forskellige og ikke kommer med de samme forudsætninger. Tror jeg var den eneste, som startede ved 0, men det var der også plads til og set i bakspejlet, kan jeg se, hvor meget, det har rykket og er overbevist om, at øvelse gør mester. Tror jeg lige skal fordøje det, men hvor er det en god idé med øveaftner for at vedligeholde det.
Tak for din måde at være på, du har været meget inspirende og du har en god måde at lære fra dig på. Hvad der er nok så vigtigt, du viser respekt for dem, du møder på din vej, enten det er oppe eller nede.

Derfor skal du have mange tak, fordi du har åbnet mit univers og givet mig nye muligheder, jeg kan bringe videre på min færd.
Gode karmahilsner
Liisbet Nielsen
Jeg vedlægger min evaluering af kursusforløbet, men jeg vil da også lige fortælle dig om min oplevelse med fjernhealingen, som jeg har fået respons på i dag. Det var utroligt, men Kirsten (min person) faldt i søvn under healingen og for første gang i meget lang tid sov hun igennem og vågnede uden rygsmerter efter en hel nats søvn og hendes ben havde det også bedre. Da jeg ved, hun har smerter i ryg og ben, bad jeg om at hun måtte få balance i hele kroppen.

Her kommer det spøjse. Hun ville fortælle mig, hvad hun fornemmede og det første, hun sagde var netop, at det virkede som om, der kom balance i kroppen. Det er lidt tankevækkende, at vi netop bruger ordet balance, men det er nok det, jeg ikke skal tænke over men bare være glad for, at Kirsten kunne bruge healingen. Hun fortalte også, at mens vi talte i telefon her i dag, blev hendes smerter i benene mindre, men kan det lade sig gøre, når jeg afbrød healingen i går som aftalt.

Reiki kurset har gjort at jeg er sluppet af med min mingræne/hovedpine, som jeg ellers har haft 1-2 dage om måneden indtil jeg startede på reiki kurset.. Heidi er en dejlig og rolig kvinde, osm er god til at formidle sin viden videre til kursisterne. Pia Falk

Der Kurs hat meine Erwartungen übertroffen.
Der Kurs bietet eine wunderbare Begegnung mit Ruhe, Entspannung und Berührung. Außerdem gibt er einem die Möglichkeit zur Begegnung mit etwas übernatürlichem, was so im Alltag kaum oder nie auf einen zu kommt.
Danke.
Ioanis Petersen

Kurserne har fuldt ud levet op til mine forventninger & jeg havde store forventning og formidleren Heidi levede op til dem.
Savnede mere tid til specifikke fordybelser af specifikke lidelser.
Er man interesseret i spirituel energi er dette et godt kursus.
kærlig hilsen Ruben

Reiki hos Heidi.

Selv om jeg havde kendt til healing før jeg kom hos Heidi, så blev det alligevel en ny oplevelse for mig! En meget god oplevelse! Jeg oplevede, hvordan Heidi på en afslappet og helt enkelt måde gav healingen liv for hver enkelt deltager, så vi kunne tage det til os på den måde, vi hver især havde brug for. Tid, rum og respekt til at man hver især får følelsen af at udvikle sit eget individuelle og unikke lys! Ligeledes er det med caféaftnerne, hvor man kan komme uanset om man har healet før eller ej. Samme dejlige rolige og trygge atmosfære- plads til den enkelte, og så går man hjem med følelse både af at have

Kærlig hilsen givet og fået. Og ladet op til næste dag. TAK – Heidi. Jeg vil på det varmeste anbefale enhver, at lade Heidi introducere sig til Healingens Univers.
Pernille

Efter kurset har jeg fundet meget mere ro i mig selv. Nu er jeg bevidst om min krop på en ny måde. Det er en fantastisk følelse at blive healet! Man giver sin krop og sig selv lov til at lade op. Kroppen slapper af på en helt ny måde.
Jeg er blevet bedre til at lytte til mine egne behov ud fra hvad min krop fortæller mig. Heidi er den bedste, mest fantastiske kvinde, som ligger sit hjerte i sit arbejde.
Katrine Juul

Alle skulle prøve at mærke hvor godt man får det med sig selv efter sådan et kursus. Masser af energi, glad og jeg kan virkelig se forskel på hvordan folk har ændret sig til det positive… fordi jeg selv sender noget godt ud…
Man får en masse af viden. Fik svar på mange af de spørgsmål jeg havde og som var usikker på. Gav mig lyst til at udvikle mig mere indenfor det område. Følte mig tyg og at jeg kunne tale og spørge om alt.
Katija Larsen

Hej i 2004 tog jeg reiki 1 og 2 hos heale.dk. Det var en rigtig god weekend og når der efterfølgende var spørgsmål kunne jeg altid ringe og få nogle gode og underbyggende svar fra hende. de næste 3 år brugte jeg healingen en del og ville gerne noget mere, så i 2007 tog jeg reiki 3 den der hedder reikimester og fik efterfølgende lov at følge heidi når hun har kørte forskellige kurser og woorkshop. jeg har været der som fluen på vægen og set hvordan hun arbejder. Noget af det jeg lærte var den rolige og altid åbne måde hun har, Det og hendes altid store overblik er noget af det jeg forsøger at tage med når jeg idag selv kører mine kurser.
Reikimester
Ernst Terkelsen

Hej Heidi
Jeg fik mere materiale ved dig end ved sidste reiki undervisning. Rart at have noget at kigge i , når man bliver usikker om det nu var rigtigt.
Det er reikiens åbning til større effekt, vores samtaler af vores personlige følelser. Det mest givende er den ro man får ved reikiens effekt, og jeg fik sat fokus på personlige følelser, der har rumsteret i sindet, og hvorfor man har bøvlet med tingene i så mange år. Jeg har brugt reiki efter hjemkomst på mig selv og lidt fam., den giver mig ro, når jeg får den knude i maven.
Jeg er meget taknemlig over at få den gave som reikien giver.
Spørgsmål 6. En kæmpe oplevelse til mentalt og fysisk velvære. det burde alle sætte sig ind. Undervisning i reiki 2 giver en større effekt af ens healing, og Heidi Ezra er en dygtig underviser. Jeg gik derfra med god følelse af, at her kommer jeg gerne igen. Jeg er meget sensitivt, og jeg fornemmer med at samme, hvis der er noget der ikke stemmer. En weekend med et stort indhold, og i kærlige og trygge omgivelser. Tak Heidi.

En lærdom jeg kan bruge resten af mit liv, og fik sat fokus på mange ting ang. vores samtaler. Jeg fik følelsen af, at der kommer man gerne igen.
Du har virket utroligt givende som menneske, troværdigt, lyttende, nærværende, og god til at lære fra dig.
Det er reikiens åbning til større effekt, vores samtaler af vores personlige følelser. Det mest givende er den ro man får ved reikiens effekt, og jeg fik sat fokus på personlige følelser, der har rumsteret i sindet, og hvorfor man har bøvlet med tingene i så mange år. Jeg har brugt reiki efter hjemkomst på mig selv og lidt fam., den giver mig ro, når jeg får den knude i maven. Jeg er meget taknemlig over at få den gave som reikien giver.
En kæmpe oplevelse til mentalt og fysisk velvære. det burde alle sætte sig ind. Undervisning i reiki 2 giver en større effekt af ens healing, og Heidi Ezra er en dygtig underviser. Jeg gik derfra med god følelse af, at her kommer jeg gerne igen. Jeg er meget sensitivt, og jeg fornemmer med det samme, hvis der er noget der ikke stemmer.
En weekend med et stort indhold, og i kærlige og trygge omgivelser. Tak Heidi.

Weekenden var dejligt afslappet på den måde, at det hele foregik stille og roligt, hvor der var plads til pauser og frokost pausen var også god – ikke for kort. Jeg følte det var en dejlig afslappet atmosfære.
Du har som underviser virket meget rolig og afslappet og jeg følte mig tryg. – også meget ærlig – det kan jeg lide. Du er også god til at forklare hvis man ikke lige forstår.
Jeg vil absolut anbefale andre at komme på kursus hos dig – kurset er velforberedt og kompetent. Man lærer noget i en rar og hyggelig atmosfære, som så var hjemme hos dig privat.
Jonna Skansing

Kontakt

Gratis guidet meditation
KLIK HER

Modtag en guidet meditation direkte i din indbakke...

Medlem af

©2024 Heale.dk - Danmarksgade 11.1th - 7000 Fredericia - 6028 4750 - he@heale.dk