Eksamensangst

Eksamen nærmer sig. Udenpå hersker der ro og idyl, men indeni raser en storm. Du læser det samme afsnit igen og igen og intet bliver hængende. Din puls stiger, din vejrtrækning bliver overfladisk, dit hjerte banker og det snurrer i fingrene. Du ser de mange hvide sedler på det grønne bord, hvor kun en af dem er dit ønskeemne. På alle de andre står de spørgsmål, du ikke kan huske svarene på. Selvom du har læst alt, kan du kun huske det ene emne. Du ser din lærer og censor og bliver endnu mere nervøs. Du sveder, hjertet hamrer og du føler dig svimmel. Du føler måske også du skal besvime. Du har eksamensangst.

Eksamensangst er helt normalt
Rigtig mange elever har det ligesom dig. Det at blive målt og vurderet af andre mennesker er ubehageligt og angstprovokerende. Det frembringer angst på mange planer, ikke kun ift. faget og det at opnå den højeste karakter, men også ift. dine forældre, venner mv.

Få hjælp til at håndtere din eksamensangst
Der er hjælp at hente uden medicin – også selv om du har negative oplevelser, der har givet dig nogle begrænsende overbevisninger.

TFT (tankefeltterapi) er en sikker, smertefri og kort terapi form der ændrer eller ophæver ubehag i dit følelsessystem, dvs. eksamensangsten.

Bestil tid
Kontakt Heidi Ezra på tlf. 6028 4750 eller via he@heale.dk.
1 time: kr 450 (normalpris kr 650)

Jeg ønsker dig en rigtig god eksamen.

Kontakt

Gratis guidet meditation
KLIK HER

Modtag en guidet meditation direkte i din indbakke...

Medlem af

©2024 Heale.dk - Danmarksgade 11.1th - 7000 Fredericia - 6028 4750 - he@heale.dk