Meditation

Meditation betyder ’at være med det som er’. Når vi mediterer, øver vi os i at være nærværende. Evnen til at være nærværende i vores liv hjælper os til at udfylde vores største potentialer og leve et liv i glæde, ro og balance.
Øve os i at være uden at vurdere tanker, følelser, oplevelser og fornemmelser, men at acceptere dem og dermed os selv endnu mere.

Dette er, for de fleste af os, en udfordring, idet vores sind har tendens til konstant at vurdere, sortere, finde løsninger og forbedringer til de tanker eller situationer, som vi møder. Ydermere, er de fleste af os, på baggrund af vores samfunds struktur, vokset op med en hovedvægt af opmærksomhed på vores sinds udvikling og evne til intellektuelt at navigere os gennem vores liv.

Du vil opleve

  • Mindre Stress
  • Mere selvtillid
  • Bedre relationer
  • Mere ro og velvære i kroppen
  • Mere energi
  • Mere livsglæde
  • Bedre hukommelse og koncentration


Fyraftens Meditation

Hver tirsdag kl. 16.30-17.30
Donation kr 50,00

Online på Zoom – Klik HER

Online kr 25,00

Ingen tilmelding – kom og deltag når det passer dig

At have disse evner er vigtige, og hjælper os til at være rationelle, planlægge og tænke logiske tanker omkring vores liv og situation. Indtager denne evne imidlertid størstedelen af vores tilgang til livet, skabes en ubalance.

Evnen til at være med det som er, være i nuet, er imidlertid, for de fleste af os, kun i mindre grad udviklet, og for mange bliver det på et tidspunkt i vores liv presserende, at denne dimension mangler.

Det kan for eksempel give sig til udtryk i en fornemmelse af, at ‘noget bare mangler’, uden at kunne sætte fingeren på hvad det er. Eller det kan være en følelse af angst, håbløshed eller manglende fornemmelse af mening i vores liv.

At kunne vælge at være nærværende med det som er, giver os en følelse af tilfredshed og glæde ved livet. At alt er lige, som det skal være. At det hele nok skal gå. En oplevelse af ro, rummelighed og soliditet, som kan bære livets krusninger og det hastige tempo det foregår i, uden vi bliver væltet af pinden.

Meditative teknikker er derfor af stor værdi som medspiller i at finde ro på det indre plan og dermed øge tilstedeværelsen i kroppen og dermed livet her og nu, og skabe rum for, at en givende og glædesfyldt forandringsproces kan finde sted.

Der er fælles Fyraftens Meditation hver tirsdag kl. 16.30
For enetime ring og aftal tid på tlf 6028 4750

Kontakt

Gratis guidet meditation
KLIK HER

Modtag en guidet meditation direkte i din indbakke...

Medlem af

©2024 Heale.dk - Danmarksgade 11.1th - 7000 Fredericia - 6028 4750 - he@heale.dk