Livsformål

Livsformålet er et universielt værktøj til at give dig indsigt i dit eget liv, om dine udfordringer og problematikker, både i dine relationer, parforhold, helbred og potentialer.

Det kan hjælpe dig til at forstå dig selv og andre endnu bedre.
Du er unik og det kan være svært at forstå, når du ikke altid lige kan føle det eller har oplevelsen af at være unik.
Nøglen til dit liv ligger inde i dig, Livsformålet viser dig hvordan du finder derind!

HVORDAN FINDER JEG MIT LIVSFORMÅL? 

Hvad er meningen med, at jeg er her? Hvad skal jeg udrette her i denne verden? Hvordan finder jeg mit livsformål? Som menneske har vi et stort behov for at tillægge livet mening. Derfor har vi brug for at finde vores livsformål.

Vi er alle født med en unik gave med et unikt formål. Når vi formår at identificere det og bruge det som vores indre gps, vil vi opleve glæde, en indre tilfredshed, ro og meningsfuldhed i vores liv.

HVORFOR SKAL JEG FINDE MIT LIVSFORMÅL?

Når du ikke er bevidst om, hvad dit livsformål er, er det svært at vide, hvad du skal navigere mod i dit liv. Det er her følelser som fastlåsthed, utilfredshed, frustrationer som dukker op, eller måske følelsen af at være faret vild i dit liv.

For det er sådan, at det er din bevidsthed, der styrer din opmærksomhed. Det, du giver din opmærksomhed, er det, der styrer dit liv. Så når du er bevidst om dit unikke formål i livet, ved du, hvad du skal navigere mod og derfra kan du begynde at handle på det.

Mening med livet er at finde dine gave og formålet er at dele ud af dem

Materialet
Du vil få specifikke informationer om dit unikke bidrag til verden og dine udfordringer. Du vil modtage indsigter om dig selv, som vil give dig bedre forståelse og der ud fra, at kunne finde din rette hylde her i livet, både i dit personlige liv og professionelle liv!
Du får også redskaber til, hvordan du kan håndtere og overvinde dine udfordringer og temaer.

Livsformålet giver dig brikkerne til dit personlige puslespil i dit liv.
Det viser den røde tråd i dine personlige specifikke temaer og primære skæbne. Livsformålet er ikke bundet til nogen bestemt religion, men er et universelt værktøj med en spirituel vinkel.

Tidsbestilling
Tid ca 2 timer
Pris kr. 950

Du er velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale.
Tlf. 6028 4750

Se Livsformål Kursus – se dato og pris klik her

Kontakt

Gratis guidet meditation
KLIK HER

Modtag en guidet meditation direkte i din indbakke...

Medlem af

©2024 Heale.dk - Danmarksgade 11.1th - 7000 Fredericia - 6028 4750 - he@heale.dk