Reiki Healing - Usui's Historie

Utallige mennesker hørte om ham, kom til ham langsvejs fra og bad ham om at lære dem Reiki’s smukke vej eller at helbrede dem. Det var virkeligt givende for alle. Ud fra det vi ved om ham, var han en meget dygtig og hårdtarbejdende studerende. 

Som voksen rejste han til Europa, Amerika og Kina for at studere. Han ønskede succes i livet og arbejdede hårdt, men havde ikke held med sig. Han var ofre ulykkelig og økonomisk trængt. Han gav dog ikke op, men arbejdede disciplineret og utrætteligt videre.

En dag tog han til Kurama-yamai en 21-dages tilbagetrækning (shyu-gyo) for at faste og meditere. Ved afslutningen af denne periode følte han den storslåede Reiki kraft over sit hoved og forstod sandheden, hvilket førte til Reiki healingsystemet (Ryoho). Han brugte først Reiki på sig selv, og derefter på sin familie. Det virkede godt mod adskillige lidelser, og han besluttede derfor at dele denne viden med andre.

Er du interresseret i at lære at heale klik her – næste kursus dato AFTEN eller DAG 

Det han fandt var en tusinder af år gammel healings form !

Han åbnede en klinik i Haraju-ku, Aoyama, Tokyo. Her grundlage han Usui Reiki Ryoho Gakkai i april i det 11. år af raisho perioden (1922) med det formål at behandle og afholde kurser for at sprede sin viden. Han gav behandlinger til utallige, der kom fra nær og fjern, og ofre stod der lange køer foran bygningen.

I september i Taisho periodens 12 år (1925) ramte det ødelæggende Kanto jordskælv Tokyo. Tusinde blev dræbt, kvæstede eller syge af eftervirkningerne. Usui sensei var dybt berørt over folks lidelser, og han gik hver dag ind til byen, hvor han benyttede Reiki’s healende kræfter på at behandle de overlevende ofre. 

Vi har ikke tal på, hvor mange der blev behandlet og reddet af Usui sensei. Under denne ulykkelige situation, hjalp han til med at bruge sine hænder med kærlighed til de lidende mennesker. Det var generelt hans måde at være på.

Hans klinik/kursussted blev snart for lille til at klare den store efterspørgsel, så i februar i det 14. år Af raisho perioden (1925) byggede han en ny i Nakano uden for Tokyo. Hans berømmelse spredte sig hurtigt over hele Japan, og der kom ofre invitationer fra fjerne byer og landsbyer. 

En gang tog han til Kure, en anden gang til Hiroshima prefektoratet, så til Saga prefektoratet og Fukuyama. Det var under opholdet i Fukuyama, at han uventet blev ramt af et dødeligt hjerteslag den 9. marts i Tasihi periodens 15. år (1926).

Sensei var en meget varmt, enkelt og ydmygt menneske. Han var i god fysisk form og velproportioneret. Han skulle aldrig ‘vise sig’, og han havde altid et smil på læben. Han var altid meget modig, når han mødte modstand. 

Han arbejdede altid frem mod en løsning med fasthed og tålmodighed. Han havde mange talenter. Han holdt af at læse, og hans kendskab til historie, biografier, medicin, psykologi, jujitsu, ansigtsdiagnose, spådomskunst og hans kendskab til verdens religioner var omfattende.

Denne livslange vane med at studere og samle information hjalp ham i høj grad med at opdage og forstå Reiki Ryoho (kort Reiho).

Kontakt

Gratis guidet meditation
KLIK HER

Modtag en guidet meditation direkte i din indbakke...

Medlem af

©2024 Heale.dk - Danmarksgade 11.1th - 7000 Fredericia - 6028 4750 - he@heale.dk