Menu

Stress & Angst

Behandel stress og angst med Tankefeltterapi.

TFT kan hjælpe dig i den rigtige retning, med netop de udfordringer og følelser du har.
Dette vil foregå som en samtale, coaching med Tankefelt terapi.

Bestil tid
En fuld TFT behandling varer 60-75 min. Der kræves i de fleste tilfælde 2 – 5 behandlinger.
Du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale.
Tlf. 6028 4750

Stress
TFT tilbyder en naturlig tilgang til at kontrollere, begrænse og give slip på stress. Stress giver ofte negative følelser og negativ selvsnak. Med TFT kan du komme ud af det negative og selvudslettende mønster eller bivirkninger som for højt blodtryk, hjerte sygdomme, mavesår, for høj kolesterol, nedsat immun forsvar og angst anfald. Stress behøver ikke længere at være en del af dit liv, få lindring for din stress og nedsat stress på en sund facon, uden brug af beroligende eller anden medicin. TFT metoden til stress management er nem at lære og du kan selv fortsætte behandlingen af dig selv i det daglige.
Se Symtomer på Stress   klik her 

Angst – bekymring
Få kontrol over din angst og din kroniske depression ved at anvende TFT. Du kan mindske og helt fjerne dine angst anfald eller langvarige depression. Få mere kontrol, selvtillid og tryghed i dit liv. Depression og angst er meget almindeligt. Angst anfald kan behandles lige så snart symptomerne kendes. Så vent ikke på at det går væk, få hurtig hjælp og slip disse begrænsende og forstyrrende tilstande.

Traumer
Traumer kan opstå både som konsekvens af chok og sorg, som resultat af gentagne oplevelser og ved langvarig påvirkning af kroppen og/eller bevidstheden. TFT har med gode resultater været anvendet i krisesituationer som f.eks. i Kosovo og i forbindelse med Tsunami’en i Sydøstasien i 2004-2005.

Depression
Depressioner er en almindelig og alvorlig sygdom og ofte forbundet med angst. Hvert år rammes ca 20% af alle over 18 år af depression. Depression er årsag til store lidelser, selv forsøg på at skade sig selv. At behandle depression er særlig vigtigt fordi det påvirker både personen, familien, skole eller arbejdet. Nogle mennesker siger at depression føles som et sort gardin af magtesløshed der bliver trukket ned over livet. Mange mennesker føler sig energi forladte og mister koncentrationen. Andre føler sig hele tiden irritable uden nogen synlig grund, symptomerne er forskellige fra person til person.

Afhængighed
Som neglebidning, rygning, alkohol, spil, shopping, fødevarer, medicin, tankemønstre mm. TFT kan fjerne trangen, dette kræver at man selv dagligt flere gange arbejder med den enkel procedure over nogle uger. TFT behandling virker fordi den bagvedliggende årsag også behandles.

Fobier – frygt
Flyskræk er en fobi. Den mest almindelig fobi er sceneskræk. At være rædselsslagen for edderkopper, slanger og mus er en fobi. Det er også en fobi når synet af vand får hjertet til at galoppere. Agoraphobia betyder at du ikke kan gå ud og må blive indendørs. Klaustrofobi at være bange for at blive lukket ind i et lille rum. Fobier som, tandlægeskræk, Eksamens skræk, Nåle skræk, Fly skræk, højdeskræk, det ikke at turde kravle op på en stige. Sceneskræk, panikfølelse ved tanken om at skulle tale i en forsamling.

ADD – ADHD
Attention Deficit Disorder, som også kendes som ADD, bliver ofte forvekslet med ADHD, som står for Attention Deficit Disorder with Hyperactivity. Begge diagnoser har mange af de samme symptomer som f.eks. glemsomhed, dårlige uddannelsesmæssige resultater, problemer med at færdiggøre opgaver og dårlig koncentrationsevne. ADHD har yderligere et særligt symptom, nemlig hyperaktivitet. Både ADD og ADHD er diagnoser som ofte gives til børn og unge der nu kan behandles med TFT i stedet for at indtage medicinske præparater.

OCD
OCD (Obsessive Compulsive Disorder) er en psykiatrisk lidelse med tilbagevendende tvangstanker og / eller tvangshandlinger.
OCD er ikke en sindssygdom, selvom mange med lidelsen er bange for at blive opfattet som sindssyge af omgivelserne. OCD findes i alle sværhedsgrader, lige fra den helt milde med kun lejlighedsvis optræden til den svært invaliderende tilstand, hvor stort set alle døgnets vågne timer er beslaglagt af tvangstanker og handlinger.

Tvangstanker
Tvangstanker – (obsessioner) er ideer, tankebilleder eller indskydelser, der dukker op i bevidstheden igen og igen på en ensartet måde. Det drejer sig oftest om frygt for at skade sig selv eller andre, frygt for smitte/kemikalier, overdreven tvivl og behov for orden/symmetri. Tankerne er næsten altid pinagtigt generende og uhyre svære at modarbejde.

Tvangshandlinger
Tvangshandlinger – (kompulsioner) og ritualer er tilbagevendende handlinger, der udføres efter bestemte mønstre, ofte for at undgå en eller anden frygtet begivenhed og ofte foranlediget af tvangstanker. De hyppigste tvangshandlinger er vaske/rengøringsritualer, kontrolritualer (checken), tælleritualer og ordens-/symmetriritualer.

Nogle har udelukkende tvangstanker, andre næsten ‘kun’ ritualer. Men oftest er det en kombination af begge dele.

Kontakt

  • 6028 4750
  • he@heale.dk

Gratis guidet meditation
KLIK HER

Modtag en guidet meditation direkte i din indbakke...

Medlem af

©2020 Heale.dk - Danmarksgade 11.1th - 7000 Fredericia - 6028 4750 - he@heale.dk