Om Tankefeltterapi

Mit møde med tankefelt terapi var en enorm øjenåbner for mig.

Jeg havde i et langt forløb befundet mig i et mentalt sort hul. Jeg havde opsøgt psykolog og prøvet healing, samt snakket timevis med gode veninder, men oplevede desværre at jeg blev ved at synke tilbage i huller og kunne ikke finde den styrke og ro indeni som jeg havde sådan brug for.

STRESS
En god veninde præsenterede mig for TFT. Jeg var på det tidspunkt fanget i en mindre depression og begyndte at mærke, at det ikke længere var mig som stod bag roret i mit eget liv. Hele min krop var max. Stresset. Jeg sov meget dårligt, kunne ikke koncentrere mig på job, følelserne sad udenpå og jeg græd en masse. Hele min personlighed og selvværd begyndte at krakelere fra at være glad, sjov, positiv og livsglad… min selvtillid var knækket og jeg havde brug for hjælp.

Jeg var så træt og kan huske at jeg næsten ikke orkede at udrede mine problemer hos en ny behandler, som skulle ha min historie helt forfra igen. Men i TFT behøver du faktisk ikke sætte mange ord på. Behandlingen kan være meget samtale, hvor du får luft for dine problemer og samtidig bliver coachet, men det er ikke en nødvendighed for behandleren for at nå ind til kernen. Noget kan gøre så ondt, være så sårbart eller skamfuldt at en person slet ikke kan tale om det. Heid Ezra; som bla. bruger tankefelt terapi som behandling, startede med at fortælle mig, at jeg slet ikke behøvede at udrede mine problemer. Hun skulle nok finde ind til dem undervejs og selv finde hvad der skyldtes at jeg var så meget ude af balance.

Metoden med at blive tappet på punkter og ført med igennem denne terapi form føltes ærligt talt meget hokus pokus ved første møde. -Og ja, jeg var lidt skeptisk da Heidi fortalte, at jeg højst sandsynligt kun behøvede 1-2 behandlinger. Jeg havde jo netop gået til mange timers professionel samtale terapi, så hvordan ku bankeslag på punkter rundt på min krop gøre stop på det vanvid som rasede indeni mig? Men lige så vanvittigt som det lød, lige så vanvittig en uforklarlig virkning havde det allerede første gang jeg kørte hjem ude fra Heidi.

TFT havde ikke ved et trylleslag fjernet alle mine sorte tanker, men det var nu mig som styrede mine tanker og ikke tankerne der styrede mig. Alt det stress som var i min krop og som fyldte så meget begyndte at fylde mindre, og jeg kørte hjem med en underlig fornemmelse af… kan det virkelig passe? Det var en ubeskrivelig følelse af lettelse og håb.
Heidi gav mig værktøjer med hjem og viste mig hvordan jeg kunne tappe på disse pkt. når følelserne tog over. Det var min nødhjælps kasse og jeg kunne sætte mig hvor som helst og lave denne lille uskyldige øvelse, og hente øjeblikkelig ro, lige der hvor jeg var mest sårbar. Jeg har lært så meget om mig selv i denne behandlings form og hentet så meget styrke. Jeg blev nu min egen behandler og jeg følte succes og allervigtigst at min gamle jeg kom tilbage.

Taknemmelig tanker
Dorte Storm Nielsen

Jeg var i krise og havde brug for hjælp . Jeg kontaktede Heale.dk og talte med Hedi som anbefalede Tankefelt terapi (TFT) Allerede den første behandling kunne jeg mærke der skete noget. Jeg havde flere behandlinger for at komme gennem min krise. Hvad jeg i mange år har gået og tilegnet mig at uhensigtsmæssige vaner og adfærd, forsvinder ik bare på et split sekund.

Det kræver at jeg også gør noget selv, at ændre min mønstre, hvilket skete i samerbejde med Heidi og TFT.
Heidi fjernede faktisk min utryghed ved at færdes sent ude i mørke med 1 behandling.

TFT og Heidi kommer længere ind i selve kernen, roden til en hændelse for fortiden, som jeg ikke længere havde fokus på, men inderst inde stadig blokerer og skabte nye problemer, det er afhjulpet.

TFT er virkelig godt, den hjælper med at få ryddet op i rygsækken, så livet bliver lettere og sjovere at leve.

Jeg vil varmt anbefale Heidi og TFT. Jeg fik den hjælp jeg havde brug for og mere til. Nu ved jeg hvor jeg går hen inden udfordringer bliver uoverskuelige.
Den varme, empati og omsorg Heidi som behandler udviser, skal man lede længe efter.
Tak for dig Heidi
Lene

Jeg vil Heidi og hendes virke. Jeg har siden 1983 været angst som udviklede sig til stress, jeg burede mig selv mere og mere inde, kunne hverken tage bus eller tog. Jeg kunne ikke være sammen med flere mennesker på en gang. Jeg var paranoia, angst for alt, det udviklede sig til jeg begyndte at drikke, hvilket det kun blev værre af.

Jeg var alkoholiker med mega meget angst, efter at have gået ved Heidi, har jeg nu ingen angst, har meget mere ro, øl får jeg kun lidt af, jeg er begyndt at nyde livet igen. Jeg kan nu både tage bus og tog og komme ud blandt mennesker, uden at opleve nogen form for angst. Jeg er begyndt at fiske igen og interessere mig for flere ting, er blevet mere social. Helt fantastisk jeg har igen fået et liv ;-D
Tusind Tak til TFT og healing !
K Kristensen

“Vi vil hermed gerne give vores anbefaling til Heidi Ezra for de erfaringer, vi har gjort med tankefeltterapi hos hende.

Jeg havde gennem længere tid lidt af angstanfald – havde gået til mange psykologsamtaler uden, at det ændrede noget på min tilstand. Da jeg læste om tankefeltterapi tænkte jeg, at det måtte bare prøves. Alle der har haft angst ved, at det er et sandt helvede at befinde sig i.

Efter 3 behandlinger hos Heidi var angsten forsvundet – og anfaldene væk, og jeg fik i bytte et helt nyt liv uden angstens bånd og de begrænsninger den giver en. Det er nu 2 år siden og jeg føler mig bare stærkere og stærkere for hver dag, og angsten er aldrig vendt tilbage.

Igennem en lang periode led min datter på 11 år af mareridt og i hælene på det fulgte angst for at sove, frygt for at der skulle ske hendes familie noget, angst for at sove fremmede steder, utryghed når hun ikke var i nærheden af sin familie og lignende følelser, som fyldte rigtig meget for både hende og for resten af familien. Jeg tog hende med til tankefeltterapi hos Heidi og efter 2 behandlinger havde hun det mærkbart bedre og er nu igen et “helt” og sorgløst barn, der ikke længere skal lægge under for angstens begrænsninger i hendes liv. Hun tør igen sove andre steder end hjemme, være på lejrskole osv. osv.

Heidis tilgang til problemerne er ukompliceret og dybt seriøs – hun starter behandlingen ud fra de ting hun får beskrevet og begiver sig ikke af med at være “dømmende” i den enkeltes tilstand – utrolig befriende oplevelse, da man ellers ofte i det officielle behandlersystem oplever, at behandleren skal tilkendegive sin egen mening og holdning til ens sygdom og symptomer – en attitude man absolut ikke har brug for når man lider af angst, der i bund og grund er irrationel.

Kærlig hilsen mor og datter (Heidi har tilladelse til at videregive mit tlf.nr. hvis du efter at have læst ovenstående har brug for at snakke med mig om vores oplevelser) “

Hej Heidi!
Tak, jeg har det bare så godt, jeg har stadig ikke ondt og kan gå uden stokken. Jeg er meget spændt på, hvor længe det varer! Jeg er stum af forbløffelse. Nu venter jeg bare på, at de andre reagerer med et godt resultat, så vi kan bestille plastrene og dele udgifterne.
Tak fordi at jeg måtte være med på dette her…
Kærlig hilsen og tanker

Jeg var bange og havde ondt i maven. Var bange når far hævede stemmen og vi ondt i maven. Nu har jeg ikke ondt i maven mere
K (10 år)

Jeg har været til Tankefelt Terapi fordi jeg er bange og har ondt i maven
Det havde jeg når nogen af mine venner fik skæld ud. Men når jeg selv får skæld ud føles det som om jeg bliver klemt om hjertet.
Jeg har det rigtig godt, og jeg har ikke haft ondt i maven eller trykken og hjertet siden jeg var hos dig sidst
Venlig hilsen Christian

Jeg kom fordi jeg havde en depression og var meget angst.
Jeg har været her 4 gange og efter hver gang fik jeg det bedre. Livet er nu lysere og jeg kan igen overskue hverdagen.
Den gladere

Kontakt

Gratis guidet meditation
KLIK HER

Modtag en guidet meditation direkte i din indbakke...

Medlem af

©2024 Heale.dk - Danmarksgade 11.1th - 7000 Fredericia - 6028 4750 - he@heale.dk