Uddannelse og kurser

Herunder kan du se vores uddannelse og kurser. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os

Clairvoyant Vejleder Uddannelsen

En uddannelse som vil ændre dit liv og din fremtid. For dig der vil være professionel som clairvoyant eller medie. For dig som har lyst til at lære dig selv bedre at kende.

Selvudvikling, Intuition & Clairvoyance Kursus

Er du nysgerrig på det spirituelle? Vil du gerne være bedre til at fornemme den rette vej for dig? Ønsker du dig flere redskaber til at styrke dine spirituelle evner?

Livsformål Kursus

Ved at være bevidst med at træffe dine valg, kan du med en bedre viden træffe dine valg i overensstemmelse med dit livsformål og dermed skaber du ro og glæde på indre plan og omkring dig.

Reiki Healing Kurser I, II & III

Reiki er en naturlig medfødt egenskab. Med Reiki får du åbnet for dine medfødte evner og lære et enkelt system til healing af dig selv og andre.

Reiki Healing med Værktøjskasse

Vi vil gennemgå forskellige metoder til åbne og anvende værktøjskassen og det vil understøtter din proces og din healing til andre, og du vil kunne opleve større overblik, indsigt og dermed større balance og glæde i dit arbejde som lysarbejde

Healing med Krystaller

Healing er en naturlig og stærk energi, kobler vi krystaller på healingen forstærker det energien og effekten. Vi vil bruge dem i vores energiarbejde med healing.

Kontakt

Gratis guidet meditation
KLIK HER

Modtag en guidet meditation direkte i din indbakke...

Medlem af