Det siger kunderne om Clairvoyant Vejleder Uddannelse

Da jeg startede på uddannelsen til clairvoyant, var jeg
ikke i tvivl om, at det var, det rigtige for mig. Jeg havde længe savnet et
sted, hvor jeg kunne tale med andre om de ting, der rører sig i mig og i mit
liv. Til gengæld var det helt nyt for mig, at sætte ordet clairvoyance på det
jeg oplevede. Jeg har hele mit liv mærket andre meget stærkt, men har aldrig
tænkt på det, som en særlig psykisk evne – jeg oplevede det blot som ”sådan er
jeg”.

Clairvoyant Vejleder Uddannelsen har givet mig en større ro og forståelse for
det jeg mærker samt et rum, hvor jeg kan dele mine oplevelser og erfaringer med
andre.

Jeg har opnået større
tryghed i at stå ved mig selv og jeg er blevet langt bedre til at blive i mig
selv, i stedet for at mærke andre mennesker omkring mig. Det er meget
befriende.

Clairvoyant
Marianne Møller Værlund
Tlf. 2922 8851

Ps – Har startet sin egen klinik og tager imod kunder.

 

Clairvoyant Vejleder Uddannelsen har givet mig en kæmpe indsigt i egne overbevisninger og handlemønstre – både de hensigtsmæssige og de knap så hensigtsmæssige. Det har givet mig værktøjer til at rumme HELE MIG og udvikle de sider, der trænger – og ikke mindst værktøjer til at hjælpe andre med clairvoyant råd og vejledning.

Uddannelsen har givet mig indsigt, både i mig selv og til universet. Større selvtiddlid. Jeg har noget at bygge videre på.

At tage Clairvoyance uddannelsen hos Heale.dk Heidi har været super godt for mig. Hun er deer altid når man har svært ved at komme videre og har hjulpet til at give indsigt og viden som jeg manglede for at komme videre i livet.
Jeg vil give Haidi og Heale.dk mine bedste anbefalinger.

De 5 bedste ting ved uddannelsen
At man lærer sig selv bedre at kende.
At man udvikler sig til sit bedre jeg
Får gode redskaber til at komme videre med sit liv
At vokse, at lære ikke at være bange for det der er på den anden side

Clairvoyant
Vivi Rohr Jepsen
Tlf 3031 6034

Clairvoyant Vejleder Uddannelsen har givet mig en masse selvudvikling, fik kigget på og arbejdet med mig selv. Arbejde sammen med andre på holdet, på mig og på dem.

De 5 bedste ting ved uddannelsen
Jeg har fået meget mere tillid, til mig og til det jeg mærker, ser og hører, at det er rigtigt. Har lært jeg altid har et valg og at valget er mit valg.
Hvad der er mit og hvad der er andres – det har gjort at jeg er blevet mere opmærksom på at ikke alt er mit. Jeg er nu mindre dømmende og mere neutral. 

UDannelsen her har helt klart gjort, at jeg har fået tillid til det jeg oplever er rigtigt, hvad jeg mærker, ser og hører.
Forløbet har udviklet mig personligt, at jeg hviler mere i mig selv. At jeg hviler mere i det jeg indebære, accepterer mere, at jeg også indeholder skygge sider og ikke kun de lyse sider.

Jeg vil meget anbefale Uddannelsen
Clairvoyant 
Stephanie T Dalsgård
Røde Kro
tlf. 2633 6158

Clairvoyant Vejleder Uddannelsen har givet mig en masse selvindsigt. Det har givet mig et tæt samarbejde med åndelige vejledere og engle. Det har lært mig at jeg kan hjælpe mig selv og andre der ønsker min hjælp samt indsigt til ledelses rådgivnings indsigter i healinger. 
At se verdenanderledes, 180 grader. Andre er spejle i mit liv, intet er tilfældigt.
Jeg vil bruge samarbejdet i alle livets beslutninger nu hvor jeg har lært det, og det gør at livet bliver lettere at leve.

De 5 bedste ting ved uddannelsen
Selvudviklingen
Undervisningen
Meditationerne
Indsigterne
Øvelserne
Træningerne og udvikling af intuitionen og kontakten med den åndelige verden

Det har været en af mine livs bedste beslutninger at tage Clairvoyant Vejleder Uddannelsen ved Heale.dk.
Det har været en oplevelses rejse ind i mig på godt og ondt. En rejse fuld af indsigter. En Kæmpe udvikling af min intuition og samarbejde med mine åndelige vejledere og engle. 
Alle har evnerne og alle kan udvikle sig.

Hilsen
T

Clairvoyant Vejleder Uddannelsen har givet mig en kæmpe indsigt i egne overbevisninger og handlemønstre – både de hensigtsmæssige og de knap så hensigtsmæssige. Det har givet mig værktøjer til at rumme HELE MIG og udvikle de sider, der trænger – og ikke mindst værktøjer til at hjælpe andre med clairvoyant råd og vejledning.

Uddannelsen har givet mig bevidsthed om og stor udvikling af de evner, jeg fornemmede jeg havde. Den har gjort mig mere bevidst om MIG, min udvikling og MINE behov fremfor alle andres – som jeg alt for længe har fokuseret på. Den har gjort mig MEGET bedre til at finde og sætte grænser. Sige til og fra. Samt tro det eller ej, smide en del kontrol overbord.

De 5 bedste ting ved uddannelsen

Clairvoyance med bind for øjnene’
Auragraf dag, spændende og fedt med gæstelære
Mange Konkrete værktøjer/øvelser til brug i udfordringer i dagligdagen
Lære andre at kende, som måske ikke ligner mig på andre måder end det sensitive/clairvoyante.

Anne Meldgaard Frandsen
Tlf 2245 7996
Mail anne@beebrighter.dk
www.beebrighter.dk

Jeg har fundet en indre ro og er blevet opmærksom på mine blækspruttearme. Jag kan mærke jeg er dygtig til clairvoyance. Det er kommet bag på mig hvor let det kommer til mig. Jeg er dygtig <3
jeg kan kombinere det med coaching og viden indenfor pædagogik og psykologi.
Det har været en delig rejse fyldt med indsigter til mig selv. Jeg har fået pudset brillerne og fundet ud af at jeg kan se rigtigt meget. Mit “goddag” til den åndelige verden har været meget overstrømmende “Velkommen hjem”
Masser af øvelser, meditation, gå i dybden og være sammen med andre spirituelle. Kan bestem anbefales
Dorthe

Uddannelsen som Clairvoyant vejleder har virkelig været en spændende og meget intens rejse. Der er blevet grint og grædt, og grint noget mere. Sommetider er rejsen foregået i smult vande og andre gange i stormfuldt hav, men altid hjalp Heidi os til at navigere igennem. 
Jeg kom med det formål at blive klogere på mig selv, og det blev jeg. Jeg blev også klogere på verden, og den måde jeg oplever den på, og som sidegevinst gav det mig tillid og mod til at være mere autentisk og åben. Uddannelsen gav mig venskaber med en gruppe skønne kvinder og desuden redskaberne til at jeg idag har en “fritidsklinik”,hvor jeg tilbyder clairvoyance og healing. Jeg kan absolut anbefale den investering i dig selv, som en uddannelse til Clairvoyant vejleder er.

Lone Bjerre-Christensen

Clairvoyant uddannelsen har givet mig og mine studiekammerater rigtig meget. Jeg har lært en helt masse om mig selv, til trods for at jeg via min profession har været en del igennem omkring mig selv. Jeg kom lige lidt dybere ned i mig selv men mit verdens billede er også blevet anderledes, jeg føler selv at jeg har fået et bedre menneske syn. Jeg har igennem uddannelsen arbejdet med en helt masse forskellige temaer, nogle var jeg helt vild med og andre blev prøvet. Det der er inde for denne verden, er at der er plads til forskelligheder, ingen er ens og derfor vil der være noget som føles bedre end andet.

Jeg har fået en tillid til min åndelig kontakt og flere bekræftelser på at de er der. Det har været skrammende nogle gange, bare tanken om at der findes noget som ikke kan ses. Her har Heidi været rigtig god til at hjælpe mig og altid svaret på mine nogle gange ret lange sms´ere eller mails, med en million tanker og rigtig mange ting som bare blev større og større. 
Noget der har betydet rigtigt meget for mig under uddannelsen er at jeg altid har kunne komme i kontakt med Heidi, der har altid været tid til mig og hun bruger tid på at lytte til hvad jeg havde på hjertet og give mig nogle forklaringer ind til jeg forstod det.

Det har givet mig et bedre familie liv og en bedre måde at møde andre på, jeg er mere autentisk og lever livet mere bevidst. Det giver en lykke indefra og det er ikke helt skidt 😉
En god uddannelse, med rum og plads til alle. Tak for et dejligt forløb med masser af indre arbejde.
Kærlig hilsen
Lene Bruun
Clairvoyant – 23929661

 

Uddannelsen giver en fantastisk oplevelse af at kunne hjælpe andre og sig selv. det er et spændende forløb og vildt ´hvor man på et år kan nå til med clairvoyancen. det har givet mig bedre indsigt i mig selv og hvad der er godt for mig. troen på at nogen hjælper mig på vej. Jeg har fået mere ro og mere tillid til mig selv.
Mvh Susanne

Jeg har lært mig selv at kende. Fået forståelse for hvorfor jeg reagerer og er som jeg er. Fået troen på mig selv. Fået forklaret ting så også jeg forstår dem.

Det har givet mig en positiv indsigt i hvilken person jeg er. De fejl som jeg ser/så hos andre er noget jeg selv indeholder også kan jeg derefter arbejde med dem. Jeg er blevet mere åben omkring mine følelser til at sige hvad jeg mener.
Uddannelsen er ikke kun en uddannelse til clairvoyant Vejleder, men en reje i din personlig udvikling. Den vil forandre dit liv i positiv retning.
Uddannelsen foregår på et plan hvor alle kan være med.
Gyta Kongsberg Boysen

En super uddannelse, dejlig atmosfære. Heidi er god til at træde til, hvis der er behov for at tale om evt. udfordringer der kan være svære at overskue eller at komme igennem alene. Er der noget du ikke forstår, stopper Heidi ikke før emnet er forstået. Jeg har fået større tillid til mig selv, flere hensigts-mæssige måder at kommunikere på. Jeg er blevet bedre til at lytte til mig selv, er blevet mere åben også i større forsamlinger. Et sted og en uddannelse der kan anbefales om man vil være clairvoyant eller ønsker selvudvikling.
Dorthe Pedersen

Jeg har fundet mig selv på en anden måde og er begyndt at tro på at det jeg mærker er rigtigt. Det bedste er omsorg, kontakt, øvelser, selvindsigt af egen person og dialog.
Det værste var at jeg blev nød til at ændre holdning ;-D
Uddannelsen kan anbefales hvis du vil i dybere kontakt med dig selv og tro på at du er det værd!
Jesper

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Heidi og Pia. Sammenværet med ligesindede, fordybelsen i sig selv og hyggen samt alle de AHA oplevelser er fantastiske. Den viden jeg har fået omkring mig selv og mine evner er jeg meget taknemmelig for. Større indsigt, mere ro og troen på mine evner, samt redskaber jeg kan bruge til at se hvad der er mit og hvad der bestemt ikke er mit.
Ønsker man selvudvikling så er denne uddannelse en rigtig god ide.
Mianne Søndergaard

Det har været en rejse at være med på uddannelsen. Rejsen startede før selve uddannelsen, med hjælp fra Heidi. Selve uddannelsen har flyttet mig SÅ MEGET indeni mig. Mine indre værdier er blevet tydelige for mig – og jeg har lært hvordan jeg kan få overensstemmelse mellem mit indre jeg og mit aktuelle liv.

Jeg har lært at lægge styringen mere over til min intuition end mit hoved.
Slapper mere af, mærke min mave og er meget mere i balance med mig selv.
Der er åbnet for nogle sluser og jeg fornemmer helheden og min egen betydning.
Er ved at lære/fatte hvad det hele går ud på !!
Har ændret fokus, jeg vælger det positive. Har givet slip, det giver frihed og mere plads til min mand.
Birgitte

En god måde at komme ud og rejse på, som går ind af. Muligheden for at finde dit indre jeg og en forståelse på sig selv og andre mennesker. Giver større rummelighed i forhold til mit eget syn på tilværelsen.
Har fået mere indre ro, kan nu finde det positive i andre mennesker.
En ny rejseplan til livet for mig.
Jette

Heidi er et fantastisk menneske, hun giver plads til forskellighed og hun formår at løfte hver enkelt kursist. Hun giver ro og hjælper med at forstå os selv og denne verden bedre.

Jeg er mere i balance, lytter mere efter min egen intuition, er mere tolerant – lader ikke ting og andres meninger gå ind og nage mig mere.
Tak for alt det du har lært mig.
Dorthe

en fantastik indre rejse, både personligt og åndeligt. En rejse hvor jeg kommer hjem og hvor jeg finder mit lys og lyset i andre.

Jeg har fået tillid til livet, mere indre ro, taknemmelighed og endnu større interesse for den åndelige udvikling og venskaber.

Heidi Nysum

Uddannelsen hjælper med at finde sig selv og udvikle sin potentialer enormt. Jeg kan anbefale den uddannelse til enhver som elsker den spirituelle verden og som søger sig selv og vejen i fremtiden.

Mit liv har forandret sig meget – kun positivt. Jeg har lært at se mennesker fra et andet synspunkt. Jeg har lært at stole på mig selv og mine fornemmelser. Mit liv har forandret sig positivt med 180 grader. Jeg har fremgang i ALT og føler mig mere i balance.

Cindy Kurek

Jeg kender mig selv nu ! Mere end nogensinde før ! Jeg stoler på mig selv, min intuition og forstår meget bedre hvad jeg har brug for. Jeg kender en “ny” verden, hvor alting står meget klarere for mig. Jeg har ro. At tage og udføre uddannelsen er ligesom at blive genfødt – en transformering til noget positivt og lykkeligt ;-D og at forstå livet i en ny dimension åbner ens øjne og gør små og store ting meget lettere at håndtere. Med åbne øjne og sind skabes en tilstand af lykke, ro, selvtillid, energi og kærlighed !

Har lært mig selv og den åndelige verden at kende !

Katrine

Jeg vil anbefale uddannelsen til den der står og er usikker på sig selv. Uanset om man er til det alternative/spirituelle eller ej. Uddannelsen kan kun udvikle og hjælpe en, det kan blive hårdt undervejs, men der er tid og kompetence til at tage sig af alle.

Uddannelsen har givet mig mange gode råd, mere indsigt i hvem jer egentlig er og at der er ok at jer er den jeg er. Jer er ikke så usikker i mine valg mere, jeg er ikke færdig udviklet, men jeg ved, jeg ikke ryger ned af de trin jag har taget opad.

At være et sted hvor man hele tiden får at vide man er god nok, og at jeg endda kommer til at tro på det ind i mellem. Har lært at meditere og tømme hovedet, fundet ud af at jeg rent faktisk kan modtage beskeder og føler jeg næsten har lært at bruge min intuition.

Knus fra Pia

Jeg føler at clairvoyance uddannelsen har givet mig mere selvværd, rigtig god selvtillid, meget lærdom om mig selv. Jeg føler i dag at jer er hjemme i mig selv, det er jo vigtigt når jeg vil arbejde med andre mennesker og hjælpe dem. Min flid har hjulpet mig.

En god atmosfære, følelse af tryghed, at arbejde med mig selv personligt gennem øvelser, mål og 30 øve personer. At blive guided til at lave clairvoyance, der bliver stillet krav til os på en god måde også med hjemme opgaver.

Jeg føler lige nu at min selvtillid er rigtig god og de problemer jeg har tumlet med, har jeg ved hjælp at uddannelsen fået styr på.
Jeg føler at mit englekort som jeg trak i starten “Transformation” er sket !
Jytte

Meditation og visualiseringsøvelser var en stor oplevelse. Kontakten med åndelige vejledere og guides var helt fantastisk ! Kærlig og venlig vejledning selvom jeg var negativ. Ved nu hvad clairvoyance er.

Jeg er blevet gladere, og har fået mange positive åndelige oplevelser, som er til at blive høj over. Er bedre til at skelne og mit sortsyn tager ikke magten fra mig, mere selvtillid !
Karen

Jeg har taget clairvoyance uddannelsen ved Heidi Ezra og kan kun varmt anbefale alle med lyst til at lære mere om den spirituelle verden og sig selv at kende.
Jeg kan slet ikke forstå at der er gået et år og at jeg ikke skal af sted 1 gang i måneden mere. Det har været et lærerigt og fuldt ud tilfredsstillende forløb med fantastiske oplevelser og en rejse i mit liv jeg er taknemmelig for at have givet mig selv!

Heidi og også Lykke har været meget nærværende, og har hver eneste weekend vi har været sammen, haft et program med seriøst, sjovt, spændende og fleksibel undervisning, der altid har fanget mig, rørt mig, lært mig og ikke mindst har der altid været plads til hver enkelt af os! Til en tårer, en undren og en masse humor og hygge!!!

Jeg har været på flere kurser inden for healing spirituelt arbejde mm.
Men jeg har aldrig haft mere lyst til et kursus/uddannelse som den Heidi giver OS!
Om du vil uddanne dig til clairvoyant som jeg, vil lærer dig selv bedre at kende i TRYGGE omgivelser hvor du er sikker på ALTID at blive taget seriøs – bare vil snuse – er helt blank på hvad det spirituelle nu er, så giv dig selv Heidi og Lykkes selskab, viden og gode energi!

Held og lykke til dig! Jeg glæder mig på dine vegne lige meget hvem du er!
Hilsner fra Rikke Jørgensen, Kolding

Kontakt

Gratis guidet meditation
KLIK HER

Modtag en guidet meditation direkte i din indbakke...

Medlem af

Det siger kunderne om Clairvoyant Vejleder Uddannelse

Clairvoyant Vejleder Uddannelsen har givet mig en kæmpe indsigt i egne overbevisninger og handlemønstre – både de hensigtsmæssige og de knap så hensigtsmæssige. Det har givet mig værktøjer til at rumme HELE MIG og udvikle de sider, der trænger – og ikke mindst værktøjer til at hjælpe andre med clairvoyant råd og vejledning.

Uddannelsen har givet mig indsigt, både i mig selv og til universet. Større selvtiddlid. Jeg har noget at bygge videre på.

At tage Clairvoyance uddannelsen hos Heale.dk Heidi har været super godt for mig. Hun er deer altid når man har svært ved at komme videre og har hjulpet til at give indsigt og viden som jeg manglede for at komme videre i livet.
Jeg vil give Haidi og Heale.dk mine bedste anbefalinger.

De 5 bedste ting ved uddannelsen
At man lærer sig selv bedre at kende.
At man udvikler sig til sit bedre jeg
Får gode redskaber til at komme videre med sit liv
At vokse, at lære ikke at være bange for det der er på den anden side

Clairvoyant
Vivi Rohr Jepsen
Tlf 3031 6034

Clairvoyant Vejleder Uddannelsen har givet mig en masse selvudvikling, fik kigget på og arbejdet med mig selv. Arbejde sammen med andre på holdet, på mig og på dem.

De 5 bedste ting ved uddannelsen
Jeg har fået meget mere tillid, til mig og til det jeg mærker, ser og hører, at det er rigtigt. Har lært jeg altid har et valg og at valget er mit valg.
Hvad der er mit og hvad der er andres – det har gjort at jeg er blevet mere opmærksom på at ikke alt er mit. Jeg er nu mindre dømmende og mere neutral. 

UDannelsen her har helt klart gjort, at jeg har fået tillid til det jeg oplever er rigtigt, hvad jeg mærker, ser og hører.
Forløbet har udviklet mig personligt, at jeg hviler mere i mig selv. At jeg hviler mere i det jeg indebære, accepterer mere, at jeg også indeholder skygge sider og ikke kun de lyse sider.

Jeg vil meget anbefale Uddannelsen
Clairvoyant 
Stephanie T Dalsgård
Røde Kro
tlf. 2633 6158

Clairvoyant Vejleder Uddannelsen har givet mig en masse selvindsigt. Det har givet mig et tæt samarbejde med åndelige vejledere og engle. Det har lært mig at jeg kan hjælpe mig selv og andre der ønsker min hjælp samt indsigt til ledelses rådgivnings indsigter i healinger. 
At se verdenanderledes, 180 grader. Andre er spejle i mit liv, intet er tilfældigt.
Jeg vil bruge samarbejdet i alle livets beslutninger nu hvor jeg har lært det, og det gør at livet bliver lettere at leve.

De 5 bedste ting ved uddannelsen
Selvudviklingen
Undervisningen
Meditationerne
Indsigterne
Øvelserne
Træningerne og udvikling af intuitionen og kontakten med den åndelige verden

Det har været en af mine livs bedste beslutninger at tage Clairvoyant Vejleder Uddannelsen ved Heale.dk.
Det har været en oplevelses rejse ind i mig på godt og ondt. En rejse fuld af indsigter. En Kæmpe udvikling af min intuition og samarbejde med mine åndelige vejledere og engle. 
Alle har evnerne og alle kan udvikle sig.

Hilsen
T

Clairvoyant Vejleder Uddannelsen har givet mig en kæmpe indsigt i egne overbevisninger og handlemønstre – både de hensigtsmæssige og de knap så hensigtsmæssige. Det har givet mig værktøjer til at rumme HELE MIG og udvikle de sider, der trænger – og ikke mindst værktøjer til at hjælpe andre med clairvoyant råd og vejledning.

Uddannelsen har givet mig bevidsthed om og stor udvikling af de evner, jeg fornemmede jeg havde. Den har gjort mig mere bevidst om MIG, min udvikling og MINE behov fremfor alle andres – som jeg alt for længe har fokuseret på. Den har gjort mig MEGET bedre til at finde og sætte grænser. Sige til og fra. Samt tro det eller ej, smide en del kontrol overbord.

De 5 bedste ting ved uddannelsen

Clairvoyance med bind for øjnene’
Auragraf dag, spændende og fedt med gæstelære
Mange Konkrete værktøjer/øvelser til brug i udfordringer i dagligdagen
Lære andre at kende, som måske ikke ligner mig på andre måder end det sensitive/clairvoyante.

Anne Meldgaard Frandsen
Tlf 2245 7996
Mail anne@beebrighter.dk
www.beebrighter.dk

Jeg har fundet en indre ro og er blevet opmærksom på mine blækspruttearme. Jag kan mærke jeg er dygtig til clairvoyance. Det er kommet bag på mig hvor let det kommer til mig. Jeg er dygtig <3
jeg kan kombinere det med coaching og viden indenfor pædagogik og psykologi.
Det har været en delig rejse fyldt med indsigter til mig selv. Jeg har fået pudset brillerne og fundet ud af at jeg kan se rigtigt meget. Mit “goddag” til den åndelige verden har været meget overstrømmende “Velkommen hjem”
Masser af øvelser, meditation, gå i dybden og være sammen med andre spirituelle. Kan bestem anbefales
Dorthe

Uddannelsen som Clairvoyant vejleder har virkelig været en spændende og meget intens rejse. Der er blevet grint og grædt, og grint noget mere. Sommetider er rejsen foregået i smult vande og andre gange i stormfuldt hav, men altid hjalp Heidi os til at navigere igennem. 
Jeg kom med det formål at blive klogere på mig selv, og det blev jeg. Jeg blev også klogere på verden, og den måde jeg oplever den på, og som sidegevinst gav det mig tillid og mod til at være mere autentisk og åben. Uddannelsen gav mig venskaber med en gruppe skønne kvinder og desuden redskaberne til at jeg idag har en “fritidsklinik”,hvor jeg tilbyder clairvoyance og healing. Jeg kan absolut anbefale den investering i dig selv, som en uddannelse til Clairvoyant vejleder er.

Lone Bjerre-Christensen

Clairvoyant uddannelsen har givet mig og mine studiekammerater rigtig meget. Jeg har lært en helt masse om mig selv, til trods for at jeg via min profession har været en del igennem omkring mig selv. Jeg kom lige lidt dybere ned i mig selv men mit verdens billede er også blevet anderledes, jeg føler selv at jeg har fået et bedre menneske syn. Jeg har igennem uddannelsen arbejdet med en helt masse forskellige temaer, nogle var jeg helt vild med og andre blev prøvet. Det der er inde for denne verden, er at der er plads til forskelligheder, ingen er ens og derfor vil der være noget som føles bedre end andet.

Jeg har fået en tillid til min åndelig kontakt og flere bekræftelser på at de er der. Det har været skrammende nogle gange, bare tanken om at der findes noget som ikke kan ses. Her har Heidi været rigtig god til at hjælpe mig og altid svaret på mine nogle gange ret lange sms´ere eller mails, med en million tanker og rigtig mange ting som bare blev større og større. 
Noget der har betydet rigtigt meget for mig under uddannelsen er at jeg altid har kunne komme i kontakt med Heidi, der har altid været tid til mig og hun bruger tid på at lytte til hvad jeg havde på hjertet og give mig nogle forklaringer ind til jeg forstod det.

Det har givet mig et bedre familie liv og en bedre måde at møde andre på, jeg er mere autentisk og lever livet mere bevidst. Det giver en lykke indefra og det er ikke helt skidt 😉
En god uddannelse, med rum og plads til alle. Tak for et dejligt forløb med masser af indre arbejde.
Kærlig hilsen
Lene Bruun
Clairvoyant – 23929661

 

Uddannelsen giver en fantastisk oplevelse af at kunne hjælpe andre og sig selv. det er et spændende forløb og vildt ´hvor man på et år kan nå til med clairvoyancen. det har givet mig bedre indsigt i mig selv og hvad der er godt for mig. troen på at nogen hjælper mig på vej. Jeg har fået mere ro og mere tillid til mig selv.
Mvh Susanne

Jeg har lært mig selv at kende. Fået forståelse for hvorfor jeg reagerer og er som jeg er. Fået troen på mig selv. Fået forklaret ting så også jeg forstår dem.

Det har givet mig en positiv indsigt i hvilken person jeg er. De fejl som jeg ser/så hos andre er noget jeg selv indeholder også kan jeg derefter arbejde med dem. Jeg er blevet mere åben omkring mine følelser til at sige hvad jeg mener.
Uddannelsen er ikke kun en uddannelse til clairvoyant Vejleder, men en reje i din personlig udvikling. Den vil forandre dit liv i positiv retning.
Uddannelsen foregår på et plan hvor alle kan være med.
Gyta Kongsberg Boysen

En super uddannelse, dejlig atmosfære. Heidi er god til at træde til, hvis der er behov for at tale om evt. udfordringer der kan være svære at overskue eller at komme igennem alene. Er der noget du ikke forstår, stopper Heidi ikke før emnet er forstået. Jeg har fået større tillid til mig selv, flere hensigts-mæssige måder at kommunikere på. Jeg er blevet bedre til at lytte til mig selv, er blevet mere åben også i større forsamlinger. Et sted og en uddannelse der kan anbefales om man vil være clairvoyant eller ønsker selvudvikling.
Dorthe Pedersen

Jeg har fundet mig selv på en anden måde og er begyndt at tro på at det jeg mærker er rigtigt. Det bedste er omsorg, kontakt, øvelser, selvindsigt af egen person og dialog.
Det værste var at jeg blev nød til at ændre holdning ;-D
Uddannelsen kan anbefales hvis du vil i dybere kontakt med dig selv og tro på at du er det værd!
Jesper

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Heidi og Pia. Sammenværet med ligesindede, fordybelsen i sig selv og hyggen samt alle de AHA oplevelser er fantastiske. Den viden jeg har fået omkring mig selv og mine evner er jeg meget taknemmelig for. Større indsigt, mere ro og troen på mine evner, samt redskaber jeg kan bruge til at se hvad der er mit og hvad der bestemt ikke er mit.
Ønsker man selvudvikling så er denne uddannelse en rigtig god ide.
Mianne Søndergaard

Det har været en rejse at være med på uddannelsen. Rejsen startede før selve uddannelsen, med hjælp fra Heidi. Selve uddannelsen har flyttet mig SÅ MEGET indeni mig. Mine indre værdier er blevet tydelige for mig – og jeg har lært hvordan jeg kan få overensstemmelse mellem mit indre jeg og mit aktuelle liv.

Jeg har lært at lægge styringen mere over til min intuition end mit hoved.
Slapper mere af, mærke min mave og er meget mere i balance med mig selv.
Der er åbnet for nogle sluser og jeg fornemmer helheden og min egen betydning.
Er ved at lære/fatte hvad det hele går ud på !!
Har ændret fokus, jeg vælger det positive. Har givet slip, det giver frihed og mere plads til min mand.
Birgitte

En god måde at komme ud og rejse på, som går ind af. Muligheden for at finde dit indre jeg og en forståelse på sig selv og andre mennesker. Giver større rummelighed i forhold til mit eget syn på tilværelsen.
Har fået mere indre ro, kan nu finde det positive i andre mennesker.
En ny rejseplan til livet for mig.
Jette

Heidi er et fantastisk menneske, hun giver plads til forskellighed og hun formår at løfte hver enkelt kursist. Hun giver ro og hjælper med at forstå os selv og denne verden bedre.

Jeg er mere i balance, lytter mere efter min egen intuition, er mere tolerant – lader ikke ting og andres meninger gå ind og nage mig mere.
Tak for alt det du har lært mig.
Dorthe

en fantastik indre rejse, både personligt og åndeligt. En rejse hvor jeg kommer hjem og hvor jeg finder mit lys og lyset i andre.

Jeg har fået tillid til livet, mere indre ro, taknemmelighed og endnu større interesse for den åndelige udvikling og venskaber.

Heidi Nysum

Uddannelsen hjælper med at finde sig selv og udvikle sin potentialer enormt. Jeg kan anbefale den uddannelse til enhver som elsker den spirituelle verden og som søger sig selv og vejen i fremtiden.

Mit liv har forandret sig meget – kun positivt. Jeg har lært at se mennesker fra et andet synspunkt. Jeg har lært at stole på mig selv og mine fornemmelser. Mit liv har forandret sig positivt med 180 grader. Jeg har fremgang i ALT og føler mig mere i balance.

Cindy Kurek

Jeg kender mig selv nu ! Mere end nogensinde før ! Jeg stoler på mig selv, min intuition og forstår meget bedre hvad jeg har brug for. Jeg kender en “ny” verden, hvor alting står meget klarere for mig. Jeg har ro. At tage og udføre uddannelsen er ligesom at blive genfødt – en transformering til noget positivt og lykkeligt ;-D og at forstå livet i en ny dimension åbner ens øjne og gør små og store ting meget lettere at håndtere. Med åbne øjne og sind skabes en tilstand af lykke, ro, selvtillid, energi og kærlighed !

Har lært mig selv og den åndelige verden at kende !

Katrine

Jeg vil anbefale uddannelsen til den der står og er usikker på sig selv. Uanset om man er til det alternative/spirituelle eller ej. Uddannelsen kan kun udvikle og hjælpe en, det kan blive hårdt undervejs, men der er tid og kompetence til at tage sig af alle.

Uddannelsen har givet mig mange gode råd, mere indsigt i hvem jer egentlig er og at der er ok at jer er den jeg er. Jer er ikke så usikker i mine valg mere, jeg er ikke færdig udviklet, men jeg ved, jeg ikke ryger ned af de trin jag har taget opad.

At være et sted hvor man hele tiden får at vide man er god nok, og at jeg endda kommer til at tro på det ind i mellem. Har lært at meditere og tømme hovedet, fundet ud af at jeg rent faktisk kan modtage beskeder og føler jeg næsten har lært at bruge min intuition.

Knus fra Pia

Jeg føler at clairvoyance uddannelsen har givet mig mere selvværd, rigtig god selvtillid, meget lærdom om mig selv. Jeg føler i dag at jer er hjemme i mig selv, det er jo vigtigt når jeg vil arbejde med andre mennesker og hjælpe dem. Min flid har hjulpet mig.

En god atmosfære, følelse af tryghed, at arbejde med mig selv personligt gennem øvelser, mål og 30 øve personer. At blive guided til at lave clairvoyance, der bliver stillet krav til os på en god måde også med hjemme opgaver.

Jeg føler lige nu at min selvtillid er rigtig god og de problemer jeg har tumlet med, har jeg ved hjælp at uddannelsen fået styr på.
Jeg føler at mit englekort som jeg trak i starten “Transformation” er sket !
Jytte

Meditation og visualiseringsøvelser var en stor oplevelse. Kontakten med åndelige vejledere og guides var helt fantastisk ! Kærlig og venlig vejledning selvom jeg var negativ. Ved nu hvad clairvoyance er.

Jeg er blevet gladere, og har fået mange positive åndelige oplevelser, som er til at blive høj over. Er bedre til at skelne og mit sortsyn tager ikke magten fra mig, mere selvtillid !
Karen

Jeg har taget clairvoyance uddannelsen ved Heidi Ezra og kan kun varmt anbefale alle med lyst til at lære mere om den spirituelle verden og sig selv at kende.
Jeg kan slet ikke forstå at der er gået et år og at jeg ikke skal af sted 1 gang i måneden mere. Det har været et lærerigt og fuldt ud tilfredsstillende forløb med fantastiske oplevelser og en rejse i mit liv jeg er taknemmelig for at have givet mig selv!

Heidi og også Lykke har været meget nærværende, og har hver eneste weekend vi har været sammen, haft et program med seriøst, sjovt, spændende og fleksibel undervisning, der altid har fanget mig, rørt mig, lært mig og ikke mindst har der altid været plads til hver enkelt af os! Til en tårer, en undren og en masse humor og hygge!!!

Jeg har været på flere kurser inden for healing spirituelt arbejde mm.
Men jeg har aldrig haft mere lyst til et kursus/uddannelse som den Heidi giver OS!
Om du vil uddanne dig til clairvoyant som jeg, vil lærer dig selv bedre at kende i TRYGGE omgivelser hvor du er sikker på ALTID at blive taget seriøs – bare vil snuse – er helt blank på hvad det spirituelle nu er, så giv dig selv Heidi og Lykkes selskab, viden og gode energi!

Held og lykke til dig! Jeg glæder mig på dine vegne lige meget hvem du er!
Hilsner fra Rikke Jørgensen, Kolding

Kontakt

Gratis guidet meditation
KLIK HER

Modtag en guidet meditation direkte i din indbakke...

Medlem af

©2024 Heale.dk - Danmarksgade 11.1th - 7000 Fredericia - 6028 4750 - he@heale.dk