Om Selvudvikling, Intuition & Clairvoyance Kursus

Kurset har givet mig meget mere end jeg havde forventet – jeg har kunne få å¨en kort dag !

En Perfekt blanding af self-reflektion samt øve og give til andre. 

Jeg kan varmt anbefale mini kursut. Jeg opdagede evner der har ligge og hvilet i mig., jeg ikke vidste jeg havde og kunne bruge til gavn for andre og mig selv. 
Det har givet en dejlig selv reflektering og man går hjem med øget selvtillid og åbenhed.

Gudrun Geirsdoftir

Det er en luksus at give mig selv en hel weekend med fokus på MIG!
Vi som lidt for ofte tænker og bekymrer sig om andres ve og vel, har godt af at dykke ned i os selv og mærke efter hvad der er godt for dig. Mærke roen, hvad der rører sig indeni og blive beriget med ny og spændende viden om os selv, vores egen livskvalitet og se en lille bid af universet – og mærke kærligheden herfra.

Jeg har fået en bedre fornemmelse af min intuition og mine evner. Har fået en dejlig ro med hjem herfra.

Anne Frandsen

Hej Heidi, håber at du har det godt 🙏💕
Tusind tak for sidst. Jeg mailer hermed evalueringen som lovet.

1. Har weekenden levet op til dine forventninger?
Ja bestemt, dagen gav indsigt og forståelse.

2. Har du gode råd til undervisningen?
Måske lidt mere tid til nogle af øvelserne.

3. Skriv en kort anbefaling af kurset?
Super interessant. En lærerig søndag i spiritualitetens tegn og samtidig også meget konkret med gode meditationer og øvelser. Det er i virkeligheden ikke svært, med kyndig vejledning, at forbinde sig til den spirituelle verden, når blot man er åben og tør slippe nogle af de tillærte barrierer. 

Jeg kan varmt anbefale både Heidi og kurset.
Hav en dejlig weekend
Kærlig hilsen
Rikke Pelter

Jeg fik mere afklaring på min spirituelle vej. Det står mere tydelig for mig nu hvilken retning jeg skal tage. Alle øvelser var lige givende, selvom de havde forskellige formål. Det viser de muligheder clairvoyance har.
* Man får prøvet sine evner af og øvet sig i siden man ikke troede var til stede.
* Gode oplæg og forklaringer undervejs
* Oplevelse af tryghed
* God guidning og vejledening
Hanne Bramm

Jeg fik meget mere med mig end jeg havde forventet.
Hvis du går og overvejer, om det er dig og om du skal starte på uddannelsen, men ikke er sikker på om det er noget for dig. Vil jeg klart anbefale dette kursus. 
Jeg er med og starter på uddannelsen 22 november 2019
Stephanie Damkjær

En god introduktion til at se og turde se og have tillid til det man oplever.
Jeg forstod nogle ting mere tydeligt og Heidi var tryg og forstående.
Tina

En øjenåbner for at jeg har nogle evner som jeg ikke var klar over, at jeg havde. Øvelserne var rigtig spændende fordi de åbnede mine øjne på en legende måde.
Det har været spændende at opleve dette univers. Et varmt og forstående og trygt miljø. Engageret underviser.
Lone Bjerre-Christensen

Kurset giver redskaber til at finde ro. Det at man gennem meditation kan finde ro og velvære til at blive løftet højere mod universet og få kontakt, som er meget beroligende og givende.

Det er et kursus som giver redskaber til selvudvikling og vækker en nysgerrighed til endnu mere Clairvoyance. Spændende at finde ud af at man kan mere end man lige tror. Heidi er fantastisk til at formidle budskabet og troen på sig selv.
mvh Lene

Jeg blev bekræftet i det jeg kan og valgte rigtig i at være her, også selv om det kan være grænseoverskridende. Der var mange øvelser og lidt teori.
Jeg går herfra med følelsen af at vil lære/vide meget mere.
Er blevet mere nysgerrig på mig selv
Utrolig attraktivt kursus 10/10
Nicolai

Super godt med masser af øvelser og tilpas teori. Alle sanser blev aktiveret.
jeg kan bestemt anbefale kurset. Jeg overvejer nu også at tage Clairvoyant Vejleder Uddannelsen her fordi jeg fik så meget ud af kurset.
Dorthe

Det der har gjort størst indtryk på mig, var at komme nærmere nærværet med min “åndelige vejleder”. Jeg har mødt ham før ved tidligere meditationer, bare ikke så tæt. det var en rystende oplevelse, men samtidig smuk. Noget jeg ikke vil glemme. Er glad for at jeg turde møde ham. Vi fik viden om teorien og samtidig anvendt det i praksis via øvelser. Kurset har gør at jeg føler mig mere sikker på mig selv og min formåen og det er blevet mere genkendeligt.

Jeg vil gerne skrive lidt bedre feedback til dig og mere specifik, end det jeg skrev på sedlen, og du må gerne benytte det i andre sammenhænge.

Det, der er med til at gøre det til en dejlig oplevelse handler for mig bla om følgende:

1: Du har en dejlig ro og udstråler samtidig tilpas mængde autoritet og selvfølgelig også kærlighed til at skabe de trygge rammer. Du har en god måde at møde os på. Der var – for mig – tilpas med teori, formidlet enkelt og klart,… og dejligt mange, gode og brugbare øvelser. Og det virker alt i alt meget professionelt!

Jeg har bestemt fået noget med mig hjem, og jeg tror, jeg kan sige, at jeg har fået en ny dimension føjet til clairvoyancen og i hvert fald fået højnet mit energiniveau. Jo, det skinner igennem, at du brænder for at formidle dette.. og workshoppen er bestemt en god “opvarmer” til en clairvoyance-uddannelse, og kan også “bare” bruges til en god oplevelse med den åndelige verden.

Jo, jeg fik bestemt indfriet alle mine forventninger og mere til!!

2: Jeg manglede lidt musik.. måske ikke i selve undervisningen, men før og efter/imellem.

3: Det er dejligt, at der er kaffe/the og kager, og frugt er faktisk rigtig forfriskende og let, når man arbejder med de åndelige ting (bare man ikke “kløjs” i det selvfølgelig).
Kh

________________________________________________________________________

Det, der er med til at gøre det til en dejlig oplevelse handler for mig bla om følgende:

Du har en dejlig ro og udstråler samtidig tilpas mængde autoritet og selvfølgelig også kærlighed til at skabe de trygge rammer. Du har en god måde at møde os på. Der var – for mig – tilpas med teori, formidlet enkelt og klart,… og dejligt mange, gode og brugbare øvelser. Og det virker alt i alt meget professionelt!

Jeg har bestemt fået noget med mig hjem, og jeg tror, jeg kan sige, at jeg har fået en ny dimension føjet til clairvoyancen og i hvert fald fået højnet mit energiniveau. Jo, det skinner igennem, at du brænder for at formidle dette.. og workshoppen er bestemt en god “opvarmer” til en clairvoyance-uddannelse, og kan også “bare” bruges til en god oplevelse med den åndelige verden.

Jo, jeg fik bestemt indfriet alle mine forventninger og mere til!!
Hav det godt til vi ses.

________________________________________________________________________

Det der har gjort størst indtryk på mig, var at komme nærmere nærværet med min “åndelige vejleder”. Jeg har mødt ham før ved tidligere meditationer, bare ikke så tæt. det var en rystende oplevelse, men samtidig smuk. Noget jeg ikke vil glemme. Er glad for at jeg turde møde ham. Vi fik viden om teorien og samtidig anvende det i praksis via øvelser. Kurset har gør at jeg føler mig mere sikker på mig selv og min formåen og det er blevet mere genkendeligt.

________________________________________________________________________

Varm anbefaling til at få indblik i den åndelige verden, uden at det virker religiøst eller kult agtigt. En verden som du selv kan sortere i og det er din vej. Meditation er et redskab til at finde en vej til at følge mine fornemmelser og sortere eller stoppe tanker. Få fokus på her og nu.
Et kursus hvor jeg har en indsigt i den åndige verden, som jeg vil kunne bruge i mit liv fremover.
Tak IA

________________________________________________________________________

Jeg meldte mig til kort tid før kurset start og havde kun tænkt, at jeg måske ville høre et par ting jeg ikke kendte til i forvejen, men jeg må sige at Heidi har været meget inspirerende og rummelig. givet sin information på en enkel og ren måde, så det er brugbart for den enkelte. Jeg er uddannet Clairvoyant, men jeg har det at jeg aldrig stopper med at lære nyt, især ikke når det serveres med varme og inspiration.
Det er tydeligt at Heidi brander for at give sin viden videre.
Pernille Eich

________________________________________________________________________

Kurset har været helt fantastisk. Heidi har en ro om sig og der er ikke lagt op til at “man” skal bevise noget, bare være med, nyde og gøre tingene i eget tempo.
Heidi har også gjort clairvoyance til noget trygt, levende, legende alvorligt men håndgribeligt.
Skøn energi og jeg har lyst til at “lege” videre.
Tak for en rigtig dejlig oplevelse.
Vi ses
Rikke Jørgensen

Intuition & Clairvoyance kursus 2007
Super lækkert kursus fyldt med tryghed og varme, jeg ville gerne have brugt en dag mere. Jeg fik svar på mange af mine spørgsmål om den åndelige verden og mig selv. heidi er lun, ærlig og har tid til alle.
Kærlig hilsen
Annette Rummelhof

________________________________________________________________________
En øjenåbner, har lært meget om den åndelige verden, om mig selv, forstår meget mere om min tidligere verden og mine oplevelser. Jeg følte mig tryg i Heidis nærvær. Ja havde forventninger til kurset, som blev meget mere end indfriet. Jeg og de andre blev forstået, hjulpet og coachet igennem hver øvelser. Der var tid og plads til den enkelte – virkelig seriøst og professionelt
Anette Schack

________________________________________________________________________

Fået svar på mange spørgsmål En helt fantastiske oplevelse.
Meget lærerigt. To dage der gik meget hurtigt.
En rigtig sød og dygtig underviser.
ET KURSUS DER SKAL OPLEVES
Kærlig hilsen
Else Hansen

________________________________________________________________________

Har fået mange redskaber til at arbejde videre med. Eks. meditationer som et værktøj til at nå sig selv og øvelser der har fokus på processer. Dette kan varmt anbefales til at få indblik i den åndelige verden, uden at det virker religiøst eller kultagtigt. En verden som du selv kan sortere i om det er din vej.

Kærlig hilsen
Ja

________________________________________________________________________

Kurset er delt op i flere forskellige øvelser som kan bruges eller laves af alle. Øvelserne blive prøvet i weekenden og hver især har forskellige indgangsvinkler og derfor er det ikke alle der får det samme ud af dem, men alle får noget ud af det og kan også bruge de øvelser der er bedst for dem bagefter hjemme. Alle får en indsigt om hvad det vil sige at arbejde med den universelle verden. Underviseren er god, rolig, afbalanceret og har en dejlig måde at lære fra sig på.

Ernst

Kontakt

Gratis guidet meditation
KLIK HER

Modtag en guidet meditation direkte i din indbakke...

Medlem af

©2024 Heale.dk - Danmarksgade 11.1th - 7000 Fredericia - 6028 4750 - he@heale.dk