Om Livsformål Kursus

Jeg har i mange år ledt efter svar i mit liv til hvad jeg skulle stille op med mig selv.
Heidi er altid rigtig god til at beskrive of forklare tingene, jeg har fået indsigt og redskaber til at arbejde videre med mig selv.
Jeg anbefaler varmt at ta kurset i Livsformål hos heidi, da det giver indsigt og arbejdsredskaber til at komme videre med min selvudvikling i hvorledes udfordringer håndteres og bearbejdes, *
Tak Heidi
KH Helle Bejrholdm

Jeg har i mange år ledt efter svar i mit liv til hvad jeg skulle stille op med mig selv.
Kurset har åbnet mine øjne op for at jeg har ledt de forkerte steder. Pludselig kan jeg se hvor meget jag har modarbejdet mig selv i forhold til det at “leve” mit liv.
Kurset har givet mig mange gode muligheder for at forbedre min livskvalitet og livs forståelse.
Mia Skjødt

kurset har givet mig en masse at gå i gang med. Håndgribelige ting og øvelser, som jeg kan tage frem når jeg støder på tvivl og udfordringer.
Kurset giver nogle gode redskaber til at håndtere udfordringerne i livet. Vi kender dem jo godt, men her får vi dem på skrift, og det er en stor hjælp fremover at bruge øvelserne og øve sig – for det er jo det, vi skal: Øve os på de svære ting for at komme bedre gennem livets udfordringer.
Jeg er glad for min nye mappe med vejledning – helt specielt til mig og mit liv – og mine udfordringer.
Anne Frandsen

Jeg kan kun klart anbefale kursuset, som har givet mig stor fornøjelse og forståelse. Jeg føler jeg er helt klar til de oplevelser jeg må få gode som dårlige.
Jeg har nydt dette kursus og tænker at alle ville have glæde af denne fantastiske indsigts rejse.
Jeg har fået mine forventninger opfyldt over alle grænser og kursuset har fivet mig mang A-HA oplevelser og forståelse af hvem jer er.
Pia Fonnesbæk Larsen

Kurset har givet mig en god forståelse og indsigt i de kvaliteter og evner vi har med til at heale en verden i kaos. Vist at vi alle er unikke og værd at elske.
Når vi bliver bevidste om vores livsformål kan vi være med til at gøre en forskel og finde ro og lykke. Jeg kalder det også “før fødsels aftale” som de fleste af os glemmer for igen at genhuske når vi er klar til det.
Tak for sidst og et godt kursus det var meget givende
Jeg har lyst til at tilføje mere til min kursus evaluering det fortjener du
Heidi har en fin evne til at formidle og inspirer til at se muligheder i os og skabe rammerne så hun får det bedste frem i os, på hendes ikke dømmende og rummelige måde at være på.
Håber du kan bruge det
Jens

Kurset har opfyldt mere end min forventninger. Jeg har fundet ud af et område som skal arbejdes meget med ved mig selv. En kontrakt over hendelser, følelser og lære at give slip og lad tingene ske.
Det var en øjenåbner for mig og jeg finder ud af nogle ting om sig selv.
Det åbner nogle nye muligheder, en anden måde at anskue ting og sig selv på. Det får en til at tænke på en ny måde og man får lyst til at arbejde mere med sig selv.
Jeg fik lyst til at lære endnu mere om livsformålet.
Lone Møller

Jeg er helt klart kommet tættere på min egen Essens, min egen kerne – som også er mit mål.
En super dejlig dag med skønne mennesker og gode indsigter.
Jeg vil bestemt anbefale andre at komme på denne indre rejse. Livsformål kurset har givet mig redskaber til at håndtere dagligdagens udfordringer, samt hjulpet mig til se mere af mig og komme tættere på mit livsformål.
Dorthe B Kiilerich

Kurset i mit livsformål har givet mig en indsigt i hvor der opstår ubalanceri mit liv. Jag har nu fået et fantastisk værktøj til at genoprette balancen. Materialet vi har fået udleveret, er noget jeg kan arbejde med lige  nu, senere og om flere år.
Mine forventninger er opfyldt. Jeg har fået fokus på mine udfordringer og kan se, at nogle har jeg arbejdet med og andre vil jeg arbejde med i fremtiden. Beskrivelsen er, som taget ud af mit liv, virker meget rammende. 
Tak for indsigten
Hanne Elkjær

Kurset har give mig redskaber og indsigt i at prøve at forstå mig selv.
Livsformål giver den enkelte deltager personlig redskaber, som kan bruges til bedre at forstå sig selv. Nåde ens udfordringer og suscesser.
Da kurset var slut begyndte det egentlige arbejde rigtigt for mig. Jeg skulle nu øve mig i at ændre de gamle uhensigtsmæssige adfærdsmønstre en efter en.
Jeg kan varmt anbefale kurset til andre, samt Heidi’s dygtige måde at undervise på.
Karina Jungdahl

Dette kursus gav mig et indblik i hvilke udfordringer og livs lektier jeg er kommet til denne verden med. Kurset var et vendepunkt i mit liv, med alle de indsigter og beskæftigelser. Kurset er spændende og givende.
Kampene jeg har haft gav pludselig mening og dejligt med redskaber til at arbejde med dem.
Heidi har en fantastisk evne og metode til at formidle de værdier jeg indeholder, kursets indhold og øvelser, så jeg rigtig kan suge til mig. Jeg ønskede at kurset aldrig ville slutte.
Samtidig var der plads og tid til alle, også dem der ønsker at dele egne oplevelser på godt og ondt. Der bliver lyttet, svaret og givet gode råd, hvis det er det der er behov for.

Nu da jeg kender mine udfordringer og livs lektie, kan jeg forholde mig til dem, arbejde med dem og mulighed for at gøre livet lettere og sjovere for mig selv og folk omkring mig.

Jeg har fået redskaber som kan hjælpe mig selv og til bedre at forstå andre mennesker reagerer som de gør, hvilket giver indsigt og dermed forhindre det mange problemer i at opstå.
Selv udvikling er vejen hen mod et skønt liv….
Tak Heidi
Lene

Kurset har til fulde opfyldt mine forventninger; – men kun fordi jeg sideløbende har behandlinger.
Det skrevne materiale er meget klart og forståeligt formuleret; – både detaljeret (rammer personligt) samt omfattende, da det kobler “mig” og universet sammen
Materialet kan bruges resten af livet, vil jeg mene – og dette er overraskende for mig !

Da jeg fik tallene med følgende materiale præsenteret, oplevede jeg det som “et brændmærke”; – noget jeg ikke kan løbe fra ! !
Jeg “er” mærket, som tallene siger – det var meget rammende og samtidig skræmmende.
HELDIGVIS er der brugbare øvelser med ! ! – så der er mulighed for at arbejde med sig selv og sine udfordringer.

Kurset har endvidere givet mig mod på at ændre vaner samt uhensigtsmæssig adfærd, der har været “et mønster” i livet.
Er klar på andre fokus-områder i flg papirerne; men skal se på dem i et “adstadigt tempo”..
Charlotte Christensen

Det er spændende læsning. Det bekræfter de udfordringer jeg har. Rigtig godt med konkrete værktøjer (kunne godt ønske mere af dette)
Hvis du har lyst til at arbejde med dig selv, få større klarhed over dine udfordringer men også potentialer og værktøjer – så vil jeg anbefale dette kursus.
Susanne

Jeg har over en længere periode gået til behandling hos Heidi og arbejdet med Livsformålet. Jeg er vildt imponeret over hvor præcis informationerne rammer mig, mine følelser og dermed min udfordringer.
Har fået en del bekræftelser, både på mine udfordringer, men også på mit helbred, privatliv og arbejdsområde. Det er virkelig noget der gav mig mod og energi.
Jeg føler mig 20 år yngre, lettere og gladere. Jeg stråler ligefrem ;-D
Mine bekymringer kommer jeg hurtigere igennem, jeg er meget mere effektiv. Familie og venner har flere gange sagt til mig at jeg virker gladere og livligere end jeg plejer – jubii livet er igen herligt og jeg ved hvor mine potentialer ligger.
Jeg er utrolig sensitiv og har længe arbejdet med det, været træt af det men nu kan jeg endelig se fordelen ved at være sensitiv og er i gang med at lære at anvende sanserne i stedet for at prøve at skubbe dem væk, det giver bare sådan en dejlig ro indeni.
Jeg vil rigtig gerne anbefale Livsformålet og kurset til alle der ønsker at forstå sig selv og livet endnu mere, få ny energi og se ting på en anden måde, også andre mennesker.
Jeg er nu i gang med også at bruge det med min mand, vore udfordringer og forskelligheder. Det er så spændende.
Tak Heidi
De kærligste hilsener H

Alle kan få rigtig meget ud at dette kursus. Har man det svært i livet, som nok de fleste har, er kurset en rigtig god vejledning til selvindsigt. Hjælp til at koncentrere sig om de temaer vi har fået med os i dette liv.
Kurset giver mange gode redskaber til mit eget liv, hvor er jeg og hvor vil jeg gerne hen. Indsigt giver ro til at arbejde med de få temaer som kan være årsag til forandring i mit liv.
Jeg har fået redskaber og indsigt. Har fået en større forståelse for hvorfor jeg i situationer reagerer som jeg gør og hvorfor andre omkring mig reagerer som de gør.
Indsigten giver indre ro og jeg ved nu hvor jeg skal arbejde for at udvikle mig og få endnu mere ro og glæde i livet.
Lene Pedersen

Et kursus der hjælper en med de ting der fylder i hverdagen. Der bliver sat ord på de ting jeg kan mærke.
Jeg kan gå herfra med en større viden om min udfordringer i livet, og en lyst til at gøre noget ved det, samt redskaberne til det. Ja jeg har fået nogle rigtig gode redskaber med herfra.
Ditte

Et grundigt og intenst kursus med tid til eftertænksomhed og spørgsmål. Jeg har fået stor indsigt i livet, mig selv og hvad jeg kan gøre for at ændre det.
Jeg kan kun anbefale kursus til alle der er interesseret i at lære mere om sig selv eller se livet fra en anden vinkel.
Lene

En indsigt i mine temaer – genkendelse og accept af min udfordringer og adskillelse fra andre menneskers issues.
Sikke en AHA oplevelse.
Pludselig ser man sig selv i et helt andet lys: temaer, der genspiller sig bliver pludselig forklarlige – og det giver en klar forventning om at kunne ændre noget i sit liv fremadrettet.
Birgitte

Jeg vil anbefale livsformål kurserne til alle, der søger indsigt, mening og bekræftelse i deres liv. Kurset giver dig forklaring på og værktøjer til at takle de udfordringer du gentagne gange støder ind i. Samtidig får du en livsbekræftende og meget præsist beskrevet indsigter i de områder i dit liv, hvor du kan udvikle dig og bidrage bedst muligt.
Kurset har give mig en stor indsigt i og bekræftelse på mit livsformål og livs balance.
Ann Dorthe Pedersen

Et virkeligt godt kursus, man får noget af en øjenåbner og noget at arbejde med, når man sådan får indsigt i sin personlige udfordringer og potentialer. Svaret på at jeg er på vej til mit livsformål. At jeg har forstået hvad det er jeg arbejder med og at jeg har pukler på min sti som jeg skal have løst.
Pia Schmidt

Kurset har givet mig fokus på mine udfordringer og fundet krigeren til at ture tage udfordringerne op. Ja og jeg ser frem til at mit livs vej skal blomstre endnu mere.
Heidi du skal have ros, fordi du er sådan et dejligt menneske, som kan rumme os alle. Du er god til at dele din viden og formidle det så det bliver håndgribeligt.
Af hele hjertet tak for din hjælp.
Dorthe Jensen

Det er lettilgængeligt for alle dem der ikke har være på spirituelle kurser, Clairvoyance eller andet.
En Øjenåbner til hvilke udfordringer jeg indeholder. En anden vinkel, mere nuanceret billede af hvordan jeg kan arbejde med udfordringerne i livet.
Meget interessant, positivt at arbejde med ens eget livs formål.
Karina Plauborg Hasselstrøm

Det gav mit et “Super godt” skriftligt billede af mig og min temaer og udfordringer. Lovene gav mig øvelser til at blive mere “Hel”. Det gav mig en rigtig god beskrivelse af min kæreste, hendes udfordringer og vores parforholds temaer. Det gav mig en større forståelse af temaer og hvordan jeg nu kan ændre det. Rigtig gode indsigter og værktøjer. Jeg kan kun anbefale forløbet til alle !
Hilsen
S

Kontakt

Gratis guidet meditation
KLIK HER

Modtag en guidet meditation direkte i din indbakke...

Medlem af

©2024 Heale.dk - Danmarksgade 11.1th - 7000 Fredericia - 6028 4750 - he@heale.dk